aboutus

Shenzhen Canyi Technology Co., Ltd.

Shenzhen Canyi Technology Co., Ltd. Shenzhen Canyi Technology Co., Ltd. Shenzhen Canyi Technology Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Verdeler/groothandel
Agent
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Dec
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 500000-1000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhencanyi, Ltd is geëngageerd aan de bevordering en de distributie van bekende elektronische componenten, en zijn het netwerkmededeling van de productendekking, industriële controle, automobielelektronika, veiligheid controle en elektronika van de consument. In 2013, de Technologie (Dec) producten Canyi-van Technologie werden de officieel vertegenwoordigde Delcheng, en in 2015 officieel de algemene agent van verkoop overzee. Op deze basis, na jaren van het harde werk, is het officieel vertegenwoordigd en verdelers van vele elektronische componentenfabrikanten in binnen- en buitenland zoals Changdian, Xinghai, Tuofeng, Leshan, Rome en Anshi. Wij hebben sterke verkoop en de dienstteam om klanten de volledig-proces technische die diensten van selectie aan massaproduktie aan te bieden, op meer dan 1000 vierkante meters van logistiek en het pakhuis van wordt gebaseerd, door de gestandaardiseerde wijze van de logistiekverrichting, geavanceerd het testen materiaal, en strikte producteninspectie. Het aanbieden van klanten de flexibele, veilige en efficiënte logistiekdiensten.

Geschiedenis

De Technologieco. van Shenzhencanyi, Ltd werd opgericht in 2000. Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, is het in binnen- en buitenland een professionele agent van bekende elektronische componentenmerken geworden.

Dienst

1. Efficiënte Servicer: De professionele en Efficiënte diensten, Terugkoppeling in 24 uren. Volledige waaierproducten voor keus.

 

2. Fabriekskeus: Wij zijn professionele leverancier. OEM/ODM is Beschikbaar. Wij leveren ook de onderzoeksdienst voor u als u nodig hebt. Wij hebben professionele kopende afdeling om de recentste goederen en de bestsellerproducten te leveren.

 

3. QC de Dienst: Grote Kwaliteitscontrole, weten wij het hoe te om goede controlekwaliteit te doen. Wij hebben 19 jaar ervarings professioneel QC team.

 

4. De logistische Dienst: Wij zouden onze klant willen bijstaan om te maken QC + goederen van andere leverancier verzamelen.

 

5. De Dienst op lange termijn: Wij zoeken partner op lange termijn! Zo leveren wij de uitstekende dienst en kunnen als uw verzoek ontwerpen.

Contactgegevens